Hlavní obsah
Článek

Touha po slávě může být někdy opravdu nebezpečná. Ukázkovým příkladem ženštiny, která by pro zviditelnění udělala cokoliv, je Daniella Chavez. Chilská hanebnice už neví, jak se zostudit.

Poté, co se Daniella svlékla pro Playboy, otevřely se jí dveře do světa šoubyznysu. Odhalovačka z Chile se kromě nahých fotek zviditelnila také zveřejňováním pikantností ze svého soukromí. Barvitě tak popsala, jak si užívala s Cristianem Ronaldem v době, kdy ještě tvořil pár s Irinou Shayk (38). Její zpověď však nezní moc důvěryhodně, protože podle posledních informací slavný fotbalista s ženami nikdy intimně nežil a fiktivním poměrem tajil svou homosexualitu.

Svlékání už nejspíš Daniellu omrzelo, a do světa tak vyslala píseň Give Me a Kiss, k níž pomocí selfie tyče sama natočila odvážný videoklip, kde seshora snímá své vnady. „Je jasné, že její zpěv prošel úpravou v počítači, ale o něj přece v této produkci vůbec nejde,“ tvrdí komentář u jejího naivního dílka. Posluchači se shodnou na tom, že video Danielly Chavez je mnohem zajímavější s vypnutým zvukem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám