Hlavní obsah
Článek

Známé tváře z televizní obrazovky pózovaly pro kalendář Sociální rozdíly, který chce upozornit na tuto problematiku pomocí společných fotografií s tělesně postiženými nebo bezdomovci. Leoš Mareš (47) tak například pózoval s vozíčkářem Petrem, který se křtu kalendáře také účastnil.

"K tomu, abych kalendář fotil, mne oslovili zrovna v době, kdy jsme ve StarDance zkoušeli společnou choreografii s vozíčkáři, takže jsem navrhl, abych fotil právě s Petrem a spojil jsem tak příjemné s užitečným. A jsem rád, že si to tady na křtu užívá," řekl Super.cz Leoš Mareš, jehož doprovodila partnerka Monika Koblížková.

Do kalendáře se po delší době fotila i Lucie Borhyová (45), která už má za sebou své vlastní tři kalendáře. "Tady šlo jen o jeden snímek a hlavně to bylo pro dobrou věc," upřesnila moderátorka, jež na křest dorazila v kratičkých šatech, u nichž se dal pomocí zipu zvětšovat dekolt. Štíhlé blondýnce to velmi slušelo, čehož jsme si pochopitelně nevšimli jen my. Takhle určitě dlouho sama nezůstane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám