Hlavní obsah
Článek

Sníte o tom, stát se šéfem ve své vlastní kuchyni? Naučte se krok za krokem vařit dokonalá menu snadno a bez námahy. Vybírejte recepty, o vše ostatní se postará váš nový kuchyňský společník, TEFAL Cuisine Companion. On vaří, vy jste šéf!

Univerzální pomocník Tefal Cuisine Companion

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Univerzální pomocník Tefal Cuisine Companion spojuje funkce několika kuchyňských přístrojů. Přístroj za vás naseká, připraví, a dokonce i uvaří širokou škálu pokrmů – od předkrmů až po dezerty. Ať už jste začátečník, nebo hledáte inspiraci, kulinářské nápady vám nikdy nedojdou. V kuchařce se 300 recepty lze nakombinovat až 1 milión menu. Zkušenější kuchaři připraví vlastní originální recepty bez námahy.

Tefal Cuisine Companion

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ovládání je intuitivní, a zatímco robot mixuje, šlehá, hněte nebo vaří, můžete třeba odpočívat. Výsledek bude i bez stálého dohledu perfektní. Po skončení vaření robot udržuje teplotu pokrmu, po uhnětení těsta je automaticky spuštěno kynutí. Napařovací košík využijete pro zdravé vaření v páře, ostatní příslušenství umožňuje sekání a mixování, hnětení těsta, drcení tvrdých přísad i ledu, šlehání smetany, bílků, omáček a pudinků a šetrný míchací nástavec se hodí na restování i rozpouštění másla či čokolády.

Další články

Načítám