Hlavní obsah
Článek

Michal David (63) se už nemůže dočkat nejkrásnějších svátků v roce. A není divu. Čtyři roky se stará o vnuka, který jeho s manželkou bere už skoro jako vlastní rodiče. Dostane od nich dárky, které ho potěší, ale ten nejdražší byl zdarma a chlapečka potěší nejvíc!

„Máme pro něj hodně překvapení, ale určitě bude mít hlavně radost z toho, že dvaadvacátého prosince přiletí jeho máma z New Yorku. Klárka si teď dělá praxi, nějaký ten čas ještě bude venku, takže péče o vnuka neustává, ale nám to nevadí, máme z něj velkou radost. A svátky jsou s malými dětmi hrozně krásné. Je vnímavý, bude to zajímavé,“ prohlásil pro Super.cz Michal David na otevření showroomu s luxusními auty.

Ten chystá film Decibely lásky. I když tvrdí, že vůbec nijak nesouvisí s Discopříběhem, všeobecně ho tak všichni vnímají. Už kvůli tomu, že hlavní roli ve filmovém muzikálu má opět Rudolf Hrušínský nejmladší. „Už jsme dotočili a právě se stříhá materiál, řeší hudba a různé technické věci. Je na tom ještě hodně práce, ale koncem ledna máme hotovo,“ slibuje.

„Lidi čekají, s čím přijdeme. Tohle je romantický příběh s mými písničkami, není to žádná diskotéka. Příběh o třech generacích. Starší, střední a mladé. Propojuje se to v jedno, a to je láska a přátelství,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám