Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaká matka, taková dcera... V případě Katie Price (45) ale není zřejmé, zda je to zrovna výhra. Stačí už jen to, že anglická modelka svou osmiletou dceru pojmenovala Princess (Princezna), za což bude jistě za pár let moc ráda. Pro malou blondýnku je ale zatím maminka evidentně vzorem. O víkendu se od ní dokonce nechala nalíčit úplně stejně jako ona. Price se ovšem představila v nové profesi, a to jako herečka. Na divadelních prknech ve Wokingu v hrabství Surrey se objevila coby zlá královna v Šípkové Růžence.

Impozantní kostým doplněný o zlaté rohy z Katie udělal dokonalou královnu, již ve filmovém zpracování Zloba - Královna černé magie loni skvěle ztvárnila Angelina Jolie. Podle snímků sdílených na Katině Instagramu byla z maminčiny proměny její dcera nadšená natolik, že si podobné rohy v kostymérně obstarala i ona. Malá Princess Tiaamii Crystal Esther Andre je ovšem doplnila ještě o poněkud kýčovitou korunku, kterou dostála svému jménu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám