Hlavní obsah
Článek

Od loňska se módní trendy na sjezdovku moc nezměnily. Protože kdyby ano, určitě by nám to bylo jasné na openingu zimní sezóny ve Špindlerově Mlýně, kde nikdy nechybí Andrea Verešová (43) v nejžhavějších modelech pro nadcházející roční období.

Pod sjezdovkou jsme ji ale potkali v hodně podobném outfitu jako loni. "Nosím to, co dostanu od firmy, která mne na hory obléká, a letos se opět nosí sukýnky a zvířecí vzory," řekla Super.cz a sukýnku si opět pochvalovala pro její praktičnost.

"Krásně vás zahřeje nejen na sedačkové lanovce, protože to už úplně nepotřebujeme, máme totiž novou vyhřívanou, ale hlavně na bobech nebo snowboardu," připomněla Andrea špindlerovskou vymoženost, pro kterou nafotila - i s oběma dětmi - kampaň.

"Děti bývají už ráno od devíti na snowboardech, tenhle rok se rozhodly zkusit prkno, takže v akademii poctivě trénují každý víkend. Já zatím dávám přednost lyžím, i když mě přemlouvají, abych taky zkusila snowboard. Ale lyže u mne zatím vedou," vyprávěla o zimních radovánkách Andrea.

Ta nás překvapila, protože oproti minulým rokům nebude ve Špindlerově Mlýně trávit silvestra, ale pojede s rodinou na Slovensko. "Poprvé pojedeme všichni do Tater. Nejen s manželem a dětmi, ale i s mojí rodinou, maminkou, sestrou a švagrem a tetou," vypočítala.

Bude to pro ni ovšem trochu komplikovanější než cesty do Špindlerova Mlýna, kde mají druhý domov a nemusí s sebou tahat haldy věcí. "Je to pro nás hodně praktické, milujeme to tady. Vždyť je to jen hodinka a půl od Prahy a v jaké evropské metropoli najdete takovou vymoženost, abyste byli za chvilku na horách," pochvalovala si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám