Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komik Lukáš Pavlásek (45) se naprosto nečekaně dostal až do velkého finále StarDance. Ač se musí vyrovnávat s nenávistnými komentáři, diváci mu neustále posílají hlasy, takže nějakou tu popularitu si už stihl vybudovat a kdo ví, jak ve finále zavaří Jitce Schneiderové (51) a Marii Doležalové (37).

Populární Tydýt, který rozděluje celý národ, přitom předvedl jeden ze svých nejlepších tanečních výkonů. Za quickstep dokonce dostal od přísného porotce Zdeňka Chlopčíka neuvěřitelnou šestku, což je pro Pavláska strop.

Největší podíl na Pavláskově výkonu má ale bezesporu jeho tanečnice Lucie Hunčárová, jež pro něj vymýšlí nápadité choreografie, které mají co nejvíc zamaskovat Tydýtovu taneční neschopnost.

Ona sama přitom trne hrůzou zejména při pověstných zvedačkách. Ty si komik velmi oblíbil, byť při nich vypadá opravdu komicky. Někdy totiž svou tanečnici zvedá jako pytel brambor, a ta se jen modlí, aby s ní nepraštil o zem.

„Zvedačky se mi hodně zalíbily, protože jsem zjistil, že jsou jednodušší než tanec. Když uděláte zvedačku, tak u toho nemusíte tancovat a já myslím, že by bylo nejlepší udělat tanec jenom ze zvedaček,“ vtipkoval po svém tanečním vystoupení Pavlásek, jenž si zvedání partnerky na rozdíl od ní značně užíval.

„Já se vždycky modlím, abych přežila, ale děkuju, přežila jsem,“ smála se Hunčárová. Uvidíme, jaké parádní zvedačky si Pavlásek připraví na velké finále.

Reklama

Další články

Načítám