Hlavní obsah
Článek

Porotci soutěže Česká Miss to nebudou mít během připravovaného ročníku ale vůbec jednoduché. Zatím to vypadá, že všech deset finalistek jediné národní soutěže krásy by si zasloužilo mít korunku na hlavě. O tom se můžete sami přesvědčit, když si prohlédnete první oficiální fotky finálové desítky dívek, které postoupily do semifinále.

Snímky má na svědomí fotograf Lukáš Dvořák. Dlouhé roky působil ve světovém centru módy – italském Miláně. Každý rok reprezentuje Českou republiku na festivalu módní fotografie v Cannes. Publikuje v řadě magazínů, jeho fotky se objevily v prestižních titulech, jako jsou Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Marie Claire a další. Umělecké fotografie Lukáše má ve svém portfoliu sedmačtyřicet galerií v mnoha zemích světa. „Tento ročník soutěže je velmi zajímavý. Bude těžké vybrat vítězku, protože všechny dívky jsou krásné nejen navenek, ale i uvnitř. Pokusím se o fotografie, které právě tuto výjimečnost zachytí,“ popisuje fotograf Lukáš Dvořák.

Tyto krásné tvářičky budete vídat velmi často. Deset finalistek nyní čeká čtrnáctidenní zahraniční soustředění v Thajsku a dále pak domácí soustředění. Která z dívek je nejkrásnější Češkou pak rozhodne porota během finálového galavečera na jaře 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám