Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O moderátorce a bloggerce Nikol Moravcové (36) nebylo už delší dobu slyšet. Potkali jsme ji na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně, které moderovala. A dost nás šokovala svojí barvou vlasů. Nechala si je obarvit na fialovo!

"Říkala jsem si, že na zahájení sezóny vyzkouším něco, co jsem ještě neměla. Takže je to styl ledová královna. Vyzkoušela jsem toho už hodně, jako bloggerky bychom měly testovat novinky. Tak jsem to na sobě otestovala. Ještě mi není třicet, tak pořád můžu blbnout," myslí si Nikol.

"Pak už se usadím a budu jenom blonďatá. Je to, myslím, dobrá změna, jen jsem musela vyhodit skoro celý šatník, protože se k tomu nehodí skoro nic kromě šedé, růžové, fialové a překvapivě žluté, kterou jsem předtím nosit nemohla," svěřila.

Na horách ovšem jen nemoderovala, ráda sjíždí svahy na lyžích i snowboardu. "A chtěla bych vyzkoušet běžky, protože mě inspiroval film Vojty Kotka (36) Padesátka. Ale snowboard mi vyhovuje nejvíc a tady ve Špindlu mi to úplně stačí, ještě je tady teď nová vyhřívaná lanovka, tak co si víc přát," míní s tím, že bude ale opatrná. "Před měsícem jsem spadla na paraglidingu, tak musím dávat pozor na koleno," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám