Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a režisér Vojta Kotek (36) se po roce vrátil na místo činu - do Špindlerova Mlýna, kde natáčel svůj režijní debut Padesátka, který půjde už každým dnem do kin. Zalyžovat si ale během slavnostního zahájení sezóny, kdy se jeho film se zástupci herců a hereček prezentoval, nešel.

"Moc to nevidím, přijel jsem dost nalehko. Ostatně jako vždycky. Nějak jsem si neuvědomil, že by v prosinci mohl být na horách sníh a kosa," smál se. "Ale doufám, že se na hory dostanu mezi svátky," věřil.

Během natáčení se Vojta rozhodně neflákal, což mohou posoudit filmoví diváci, stihl ale i další věci. "Odehrál jsem dvě role ve dvou televizních seriálech na dvou televizích. A připravuji další projekt s podobnou tvůrčí partou, který bude dlouhodobější, ale zatím je opředen velkým tajemstvím. Určitě ale bude veselý, já to ani jinak neumím," naznačil své plány Vojta.

Nás samozřejmě zajímalo, zda si od doby, kdy jsme se viděli naposledy, nenašel novou dívku. "Pořád holku nemám, furt mám práci," krčil rameny, a když jsme podotkli, že si mohl přítelkyni najít při natáčení, byl proti. "Abych ji měl na place a potom ještě doma? To bych se zbláznil. Ale do budoucnosti radši nic nevylučuju, protože si nebudu nikde zavírat vrátka," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám