Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) s rodinou obvykle tráví Vánoce a Silvestra na horách. Letos už má ale Jakub Prachař (40), protože natáčel film z prostředí běžkařských závodů Padesátka, hor až nad hlavu. Agáta s manželem a synem odjíždějí hned po Štědrém večeru do Thajska. "Na hory se možná dostaneme až na konci ledna," řekla Super.cz.

"Nebudeme doma ani na ten Štědrý den. Ten strávíme u tchyně, protože máma bude na horách a nestihli bychom letadlo, protože 25. prosince v poledne letíme. Koukala jsem se na předpověď, podle které tady bude jenom bláto a zima, tak si to tady užijte," upřesnila s pořádnou dávkou škodolibosti.

"Jedeme na tři týdny, i s Kryšpínem, takže to nebude úplně dovolená s knížkami, jak mám nejradši. Kryšpín mě určitě číst nenechá. Ale zase si můžu vzít víc šatů, protože mi nebude tolik vážit kufr těmi knihami, které bych si normálně brala," doplnila.

Dovolená to opravdu relaxační a klidná nebude. "Jede nás velká parta, asi osm dospělých a patnáct dětí. Pro Kubu to bude dost drsné, děti má rád, ale jen občas a být tři týdny s patnácti dětmi, když má jediné volno v roce, není úplně ideální. Ale on to dá, a kdyžtak si poodejde po pláži pár kilometrů dál," myslí si Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám