Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Že ani pár dnů před Vánoci nevíte, co koupit svým blízkým nebo alespoň části z nich? Lámete si s tím hlavu už od listopadu? Pořád ale ne a ne na něco přijít? Jednejte rychle a darujete to nejlepší. Tím darem je zdraví. Samozřejmě to nejsou žádná kouzla! Jedná se o odzkoušené preparáty, které skutečně fungují. Pouze pro čtenáře Super.cz balíčky s dopravou zdarma!

Čím obdarovat babičku i dědu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro babičky a dědečky je jednoznačnou volbou Balíček SENIOR. Ten obsahuje perfektní kombinaci toho, co právě starší lidé nejvíce potřebují. Najdou zde nálož účinných látek pro své klouby v podobě dvou balení Cemio Kamzík. Dále unikátní kombinací 18 tradičních alpských bylin, které pozitivně působí na dýchací cesty a regeneraci celého organismu. Balíček nezapomíná ani na jejich pohodu v podobě sady do koupele. Své unavené svaly pak mohou uvolnit hřejivým koňským gelem. A nakonec posílí svoji obranyschopnost. Zkrátka dokonalý dárek pro uspokojení těla i duše.

Svou rodinu obdarujte silou přírody!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I Vaše rodina si přijde na své. Pro ně je připraven Balíček RODINA, taktéž s dopravou ZDARMA! V něm najdete účinné látky pro bolavé klouby Cemio Kamzík. Kromě kloubů je nutné pečovat i o zuby, a to s kartáčkem švýcarského původu Curaprox. V balíčku obdarovaný najde také hloubkovou vlasovou kúru. Ta pomůže zregenerovat poškozené vlasy, dodat jim ztracený lesk. Dalším dílkem balíčku je Preventan Quattro, který pomáhá doplnit organismu vitamin C. Kromě něj díky balíčku doplníte i další řádku vitamínů s Cemio Multivitaminem se zázvorem. Součástí balíčku je i gel na intimní hygienu Prointim. A pro děti tobolky Vibovit Dino. Navíc se s balíčkem může obdarovaný zkrášlit přívěskem Swarovski.

Další články

Načítám