Hlavní obsah
Článek

Sáhla si na dno svých morálních sil, když se nechala ukecat na fotky, na nichž jí vykukuje poprsí. A říká, že s něčím podobným už je konec! Eliška Bučková (34) nafotila s Jakubem Ludvíkem na druhém konci světa opravdu nádherné snímky, které by prý v České republice neudělala ani za všechny peníze světa. A prý je s tím utrum! Mrkněte na video a do fotogalerie na to, o co nás chce do budoucna ošidit!

„Hrozně jsem se proti tomu bránila. Měli jsme poradu, kde jsme to hodně řešili. Nechtěla jsem fotit bez podprsenky, protože to nemám ve zvyku, ale tam mi to ve finále ani nepřišlo. K Amazonii to patří, ale vím, že mnoho lidí za tím obrázkem neuvidí, co jsem měla možnost prožít. Šlo o to, že člověk odhodí staré šaty a přijede jako nový. Řekla bych transformovaný. Žádné plavky ani outfity, které se šijí tady u nás, se tam nehodily,“ vysvětluje, proč vlastně odhodila zábrany.

„V České republice bych takové fotky nikdy neudělala a možná ani nikde jinde, ale v Amazonii mi to nepřipadalo nepatřičné. Jiné podobné fotky asi už nevzniknou. Jedině zase ve spojitosti s Amazonií, kam se určitě chystám vrátit,“ dušuje se Eliška, která prý přikázala pánům z Expedice Amazonie 2015 otočit se, když šel horní díl šatstva dolů.

„Viděl to jenom Jakub Ludvík, ostatní museli být otočení zády. Ale byli jsme tam jako rodina, takže by mi ostatní členové expedice tak nevadili. Hlídala jsem si ale hlavně to, aby snímky nebyly vyloženě vulgární. Zpětně chápu, proč chtěl Jakub, abych si sundala kalhotky, že to na fotce bude vypadat divně, a taky že vypadá, ale za svým rozhodnutím si stojím. Už to, že jsou vidět prsa, je hodně na hraně. Dál už bych vážně nezašla,“ dodala Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám