Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) prý při kojení novorozeného syna Sainta sledovala pořad Dish Nation a dozvěděla se o dívce, jíž pomohla nadace Soles For Souls (Podrážky pro duše) po ničivém hurikánu Katrina. Organizace rozdává chudým a bezprizorním boty a oblečení. Dotyčná dívka přitom tvoří sbírku tisíce párů bot, aby mohla na letošní Vánoce štědrost oplatit zase jiným. Manželka Kanyeho Westa je jejím úsilím nadšená a tisíc párů bot jí pošle.

„Kojím a sleduju pořad Dish Nation. Slyšela jsem úžasný příběh dívky, která se snaží najít tisíc párů bot, aby je mohla darovat nadaci Soles For Souls! Pomohli jí během hurikánu Katrina. Kanye a já bychom moc rádi těch tisíc bot nadaci Soles For Souls darovali,“ napsala Kardashian na sociální síti.

Fanoušky přitom vyzvala, aby jí pomohli najít dívku, díky níž boty do nadace pošlou. „Pátrala jsem na internetu, abych našla tu malou dívku, abychom jí mohli dát vědět, že boty jsou už na cestě… ale nezdá se, že bych ji našla. Takže kdokoli jsi… tyto boty jsou pro tebe. Budeme kontaktovat Soles For Souls! Dosáhla jsi svého cíle, jsem na tebe hrdá!“ dopsala Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám