Hlavní obsah
Článek

Strávila týden na místě, kam se většina smrtelníků nikdy nedostane, strach by jim to totiž nedovolil! Eliška Bučková (34) se v rámci Expedice Amazonie 2015 dostala do největšího lesa světa, kde fotila docela odvážný kalendář. A místo jí tak učarovalo, že se tam chce vracet!

„Strašně mě mrzí, že jsem se vrátila, protože jsem tam chtěla zůstat. Bylo tam nádherně. Šlo o nejkrásnější zážitky mého života. Každý den byl úžasný. Od okamžiku, kdy jsme nasedli do lodi, až do posledního večera. To ráno jsem už úplně nesnášela, protože jsme odjížděli a mně se strašně nechtělo. Plakala jsem celou cestu domů,“ přiznala Super.cz na křtu diáře s fotkami z cesty v jednom pražském kasínu.

Prý neměla ani moc špatných zkušeností. „Když jsem vstoupila do Amazonie, už jsem se tam cítila jako doma. Pravda, jeden moment byl těžký, když jsem hodinu lovila 130 kilogramů vážící arapaimu, to jsem se trošku překonala. Tekly mi slzy vysílením a myslela jsem si, že to nezvládnu. Ale podařilo se,“ chlubí se. A nesnášela tamní komáry, kterých prý bylo zhruba pět miliónů na metr čtvereční, jak vtipně jeden účastník poznamenal.

„Jenom na nohách jsem měla sto třicet štípanců. A protože je tam 95procentní vlhkost, nic se nehojilo, takže jsem měla rozhnisané rány. Pořád jsem se škrábala. To bylo fakt nepříjemné, ale ostatní zážitky to hravě vyvážily,“ dodala půvabná modelka, která s láskou vzpomíná i na přírodní záchod, který expedici vyrobili indiáni a na němž nechyběly záclonky z velkých listů rostlin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám