Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) pokřtila letos několik kalendářů, sama ale také nějaké nafotila. A ten z roku 2008, kdy moderátorku fotil Vladimír Štross, pro ni měl obzvláště velký význam. Nejen, že byl oceněn jako jeden z nejlepších kalendářů onoho roku, ale díky jeho focení se na Krétě poznala s otcem svého syna Lucase, Řekem Nikem. Společně s námi na něj Lucie zavzpomínala.

"Bylo to krásné a vzpomínám na to moc ráda, protože to bylo krásných čtrnáct dní strávených v Řecku, kde vznikly nádherné fotografie, byli jsme tam s úžasným týmem lidí, měli jsme krásné prostředí, bylo o nás krásně postaráno a vznikl krásný kalendář, který měl velký úspěch. A díky tomu kalendáři jsme se seznámili s mým bývalým partnerem, takže mám díky němu i krásného syna," řekla Super.cz.

"Ale to nebyl jediný, který jsem nafotila. Rok předtím to byl kalendář s Idou Saudkovou, předtím ještě jeden. A letos se bude také křtít kalendář, kde mám jednu svoji fotku," vysvětila nám Lucie na představení prestižního kalendáře Pirelli, který se dostal do Česka v jediném exempláři, který byl poté na internetu vydražen za 158 000 korun ve prospěch Masarykova onkologického ústavu.

Když už jsme narazili na jednoho bývalého partnera a je před Vánocemi, zajímalo nás, jak to Lucka udělá, aby se děti viděly se svými otci. "S oběma bývalými partnery jsme domluveni na tom, jak to bude s dětmi a to je důležité," míní Borhyová, která se do hovorů o soukromí nerada pouští. Přiznala ale, že ještě nemá dárky. "Nechávám to letos na poslední chvíli, ale mám vymyšlené, co bych kupovat chtěla," svěřila.

Těší se hlavně na vánoční jídlo, a prototože hodně zhubla, klidně se může dovolit cpát se do sytosti. "Miluju cukroví, kapra, salát. Máme toho strašně moc. I řízek, bramborovou kaši, vinnou klobásu a dvě polévky, rybí a knedlíčkovou. A jestli přiberu i víc než kilo nebo dvě, vadit mi to nebude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám