Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) začátkem týdne vyhlásil mezinárodní ‚pátrání‘ po neznámé dívce, která jej uhranula na internetu. Její fotografii sdílel na Instagramu se svými téměř padesáti milióny fanoušky s dotazem: Bože můj, kdo je tohle? Netrvalo dlouho a krásku se podařilo identifikovat - je jí sedmnáctiletá studentka ze Španělska a jmenuje se Cindy Kimberley.

Na sociálních sítích přitom vystupuje pod nickem wolfiecindy a má silnou fanouškovskou základnu, která již před touto 'slávou' čítala okolo 150 tisíc sledujících, ale během týdne se toto číslo navýšilo na 410 tisíc. Dívka se na síti zmínila, že je zaskočená a takový zájem o svou osobu nečekala.

Ve volném čase si tato okatá brunetka nápadně podobná modelce Irině Shayk přivydělává hlídáním dětí, za které inkasuje v přepočtu okolo 110 korun za hodinu.

„Jmenuji se Cindy Kimberly a je mi 16 let. Mohu udělat nákup a pomoci s domácími úkoly. Pokud sháníte chůvu a rádi byste se o mně dozvěděli víc, kontaktujte mě. Miluji děti a mohu jim také pomoci s angličtinou,“ představovala se před časem rodičům na internetu dívka.

Cindy už má ovšem i jeden vroubek. V prosinci 2013 porušila zákon, když byla přistižena při pití alkoholu na ulici ve městě Villajoyosa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám