Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud pocení vnímáte jako něco, co se vás týká pouze během parných letních dnů, nemusíte číst dále. Pokud se však potíte i při nízkých zimních teplotách na hlavě, rukách, nohách, v podpaží, ale i jiných částech těla, jistě víte, že se jedná o problém, kterého byste se nejraději rychle a nadobro zbavili. Nejste rozhodně sami, lékaři označují stav, kdy se nadměrně potíte bez jakékoli příčiny, termínem hyperhidróza a my víme, jak ho navždy vyřešit.

Trpíte vážně hyperhidrózou?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud ano, máte tendenci se velmi silně zapotit i při naprosto běžných lidských činnostech. Častým spouštěčem pocení bývá i sebemenší stres a pěkně zapotit se někdy dokážete i při pouhé myšlence na pocení. Hyperhidróza se nejčastěji projevuje v oblasti celé hlavy, čela a obličeje. Často lidé trpí i takzvanou palmoplantární hyperhidrózou, což je odborný název pro velmi silné pocení rukou a nohou. Zpocené končetiny navíc v zimě doslova promrzají na kost. Dále axilární hyperhidrózou, ta se týká oblasti podpaží. Jsou ale i lidé, kteří se velmi silně potí doslova všude na těle.

Electro Antiperspirant a pocení zmizí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, je to tak. Používáním tohoto zařízení vyvinutého pod dohledem těch nejzkušenějších lékařů se silného a nežádoucího pocení zbavíte kdekoli na těle už za týden. Přitom je jedno, co nadměrné pocení způsobuje právě u vás, Electro Antiperspirant působí na každého, bez rozdílu věku a pohlaví. Je jedno, zda je pocení stresového původu, tzv. stresová hyperhidróza, či jiného. Po týdnu používání dle návodu je pocení významně sníženo nebo zcela zmizí u přibližně 74 % lidí, zbytek lidí se pocení zbaví v druhém, či třetím týdnu používání. Takový efekt vydrží i několik měsíců a dá se donekonečna opakovat.

Jak Electro Antiperspirant získat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Získat Electro Antiperspirant je velmi snadné. Výrobce, česká společnost Hightech Development s.r.o., klade velký důraz na spokojenost svých zákazníků, i proto jsou Electro Antiperspiranty doručovány po celé České a Slovenské republice do 2 pracovních dnů zcela zdarma, a zároveň je spolu s nákupem nabízena záruka vrácení peněz v případě nespokojenosti. Případné reklamace jsou řešeny do 3 pracovních dnů a odesílány zpět zákazníkovi. Konec nadměrného pocení garantovaný vrácením peněz? To je jedině Electro Antiperspirant, který lze objednat na níže uvedeném odkazu nebo od pondělí do pátku na telefonním čísle 607 607 300.

Další články

Načítám