Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královské povinnosti společenského rázu se nemusejí vždy odehrávat jen pod rouškou nudy a škrobeného chování. Ve středu se o tom přesvědčili i vévoda (41) s vévodkyní z Cambridge (42), kteří měli v programu zdánlivě vcelku nezáživnou návštěvu londýnské makléřské společnost ICAP a 23. ročníku jejich charitativního dne.

Celé oddělení si pro významnou návštěvu přichystalo vskutku neformální přijetí včetně zaměstnankyň oděných do různých legračních kostýmů či pánů v basketbalových dresech, se sombréry na hlavách nebo v kostýmech se vzorem britské vlajky. Vrcholným číslem byli ovšem makléři v čele s Nigelem Halliganem, kteří dvojici přivítali v šortkách a lodičkách na vysokých podpatcích.

Kate s novým kratším účesem i její choť měli za úkol pod Halliganovým vedením vyjednat 'kšeft' na burze po telefonu, a to dokonce v českých korunách! To se jim nakonec i za cenu několika výbuchů smíchu podařilo a celé oddělení oslavovalo vydařený fiktivní obchod v hodnotě 500 miliónů korun, který poputuje na dobrou věc.

Reklama

Další články

Načítám