Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Než se tenhle song dostal do finální podoby, přibylo umělcům, kteří v něm vystupují, vrásek, ale ubyly jim desítky kil! Tenhle song totiž provázely takové porodní bolesti, že trvalo víc jak rok, než ho mohli veřejně ukázat. Málem s ním trhli rekord v neaktuálnosti. Mrkněte na to, jestli se čekání vyplatilo!

V tanečním videoklipu On The Dance Floor vystupují Jarek Šimek (50), finalistka první SuperStar Madalena Joao a rapper BigBadWolf. Zatímco první jmenovaný po natáčení zhubl a obalil se svaly, černošská zpěvačka porodila a zbavila se také slušné řádky kil.

„Měl jsem tam deset kilogramů navíc, byl jsem takový puclík. Krátce po natáčení jsem se vrhl na posilování a začal jsem se sebou něco dělat. Upřímně trvalo dlouho, než se to dodělalo, málem jsem z toho zešedivěl a už jsem vtipkoval, že to vyjde až po mé smrti,“ řekl Super.cz Šimek.

Písnička je vlastně taneční hudba ze staré školy. „Dokud nebudu jako skoro důchodce trapný, budu tenhle typ hudby dělat dál. Lidem se písnička líbila, tak jsem se k tomu rozhodl udělat klip. Song se mnou původně měla zpívat jedna holandská zpěvačka z X Factoru, ale nakonec jsem si vybral Madalenu Joao, líbil se mi do songu její černošský feeling. A BigBadWolf je naprosto fantastický v angličtině, takže aspoň vyvážil mou příšernou anglinu,“ dodal Šimek, který klip nedávno s velkou slávou pokřtil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám