Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dítě hollywoodského páru Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) dostalo svou první roli ve filmu. Desetiletý Maddox, který je adoptivním synem herců, by měl ztvárnit roli ve filmu Battling Boy.

Film Battling Boy je založený na komiksu a jeho produkce se ujme Pittova společnost Plan B. Malý Maddox se tak samozřejmě nevyhne poznámkám o protekci.

"Scénář filmu se zakládá na kresleném seriálu o mladém synovi jednoho boha, který opustí svůj dům na hoře. Vydá se do světa bojovat s monstry. Maddox žije komiksy, naprosto je zbožňuje, takže Brad a Angelina si myslí, že pro hlavní roli bude naprosto ideální," řekl zdroj listu Daily Star.

Angelina je synovou úlohou nadšená. "Maddox je opravdový intelektuál, za což si geneticky nemohu připisovat žádnou zásluhu. Má pocit, že by se rád stal třeba spisovatelem, cestoval a učil se o různých místech a věcech," nechala se slyšet kráska, která je známá tím, že chce, aby si její děti samy určily svůj životní cíl. Proto také nechává malou Shiloh oblékat se do chlapeckých věcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám