Hlavní obsah
Článek

Patří k největším erotickým symbolům své generace, ale sama ze sebe má těžký mindrák. Herečce Miluši Bittnerové (46) kouká hřích z očí, nestydí se ukázat své ženské přednosti, živočišnost z ní přímo tryská, takže není divu, že by jí davy mužů rády ležely u nohou. Ona sama si ale snad myslí, že je ošklivá a velmi nedokonalá!

Hodně často slyší lichotky na svou adresu, avšak nechápe je. „Nemyslím si, že bych byla hezká. Když mi to někdo řekne, připadá mi to vůči mně divné. Vždyť jsou to nepravdivé komplimenty! Znám se nejlíp, vím přece, jak vypadám,“ řekla Super.cz smrtelně vážně sexbomba, která se nedávno nechala předělat na dominu a ještě víc svůj sex-appeal zdůraznila.

A jaké nejvtipnější lichotky se dočkala?

„Nedávno mi nějaký pán napsal: ‚Bolelo to?‘ Myslela jsem, že myslí něco ohledně sadomasochistických hrátek, že mi je snad nabízí. Pak to ale krásně rozvedl: ‚Bolelo to, když jste spadla z nebe na zem? Taková krása je nadpozemská‘,“ prohlásila se smíchem Bittnerová na akci pro prodejnu trenýrek.

Svým chlapům a chlapcům jejich prádlo prý nebere. „Vystačím se svými kalhotkami a podprsenkami. Mám ale ráda vytahaná pánská trička, v těch se nejlépe spí. Když už, tak je ale nejlepší usínat na Evu a muž na Adama,“ dodala s tím, že pohled na nahého muže je až do doby, než začnou intimnosti a jeho jisté partie začnou mít fyziologické projevy, docela směšný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám