Hlavní obsah
Článek

Přestože Gwen Stefani (54) dlouho tvrdila, že ji s Blakem Sheltonem spojuje jen přátelství, americká média měla už delší dobu jasno v tom, že jde o mnohem víc. Teď konečně existuje jasný důkaz o jejím novém románku.

Nestárnoucí hudební hvězdě, která si i s blížící se padesátkou může dovolit provokativní outfity, letos zkrachovalo manželství s Gavinem Rossdalem. Otec jejích tří synů se totiž zapletl s chůvou, což vyvrcholilo v rychlý rozvod. Záletný manžel ovšem Gwen umožnil zahájit novou životní etapu po boku zpěváka Blakea Sheltona, s nímž se sblížila v televizní hudební soutěži The Voice.

Frontmanka kapely No Doubt dlouho neváhala a využila příležitost skončit v náruči kolegy, který se shodou okolností letos stejně nečekaně rozvedl s country hvězdou Mirandou Lambert. Gwen po boku nového partnera v soutěži zářila, ale o svém soukromí nikdy nechtěla mluvit.

Teď ovšem zamilované hrdličky přistihli fotografové na rande, po němž na ulici následoval polibek, jaký si přátelé rozhodně nedopřávají. Gwen Stefani je od 25. října rozvedenou ženou, takže by už lásku k Sheltonovi tajit nemusela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám