Hlavní obsah
Článek

I když hrála zlou a nafoukanou princeznu, především mužská část publika z ní byla paf! Řeč je o Daně Bartůňkové, kterou si diváci i po jednatřiceti letech od natáčení spojují s pohádkou S čerty nejsou žerty. Herečka po své roli dostala mnoho hodně zvláštních nabídek!

„Dostala jsem mraky dopisů. Boháči mi nabízeli, že se o mě postarají, že se u nich budu mít jako princezna. Také jsem měla padesát kilo, vypadala jsem jinak,“ tvrdí dnes docela korpulentní dáma, která si ale se svou váhou hlavu nedělá, protože nechce být vynervovaná z diet a následného hladu. „Na plnoštíhlosti mi přidávají velká ňadra,“ směje se.

To, že si zahrála mockrát, ale všichni jí připomínají jednu jedinou roli, ji netrápí. „Naopak, mám tu pohádku ráda a jsem dodnes vděčná Hynku Bočanovi za příležitost. Bylo to jedno z nejhezčích natáčení, které jsem kdy zažila. Také to z filmu čiší,“ uvedla pro Super.cz Bartůňková, která nyní exceluje v roli lehké ženy ve Vánočním Kameňáku.

„Ve filmu a televizi jsem se něco nahrála, ale zajímavé je, že když už mě někdo pozná, nebo když sama připomenu, že jsem princezna Angelína, všude se mi otevírají dveře. Žádná jiná role to nedokáže,“ dodala sympatická dáma, která pohádku S čerty nejsou žerty převedla i do podoby dětského divadelního muzikálu, hraje v něm čerta Plivajzníka a za sebou má už devět set repríz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám