Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pornoherečka a bývalá snoubenka Charlieho Sheena (58) Brett Rossi (26) byla ve středu hostem rádia SiriusXM, kde v pořadu Opie and Jim Norton Show na adresu problémového herce vyzradila řadu znepokojujících informací. Mimo jiné se svěřila, že Sheen chtěl zabít jejího exmanžela.

Bývalá hvězda seriálu Dva a půl chlapa minulý měsíc šokovala přiznáním k nákaze HIV, o níž se svým partnerkám a milenkám ‚opomněla‘ zmínit a dál s nimi provozovala sex bez kondomu. Rossi na něj proto minulý týden podala žalobu a jako kompenzaci žádá pět miliónů dolarů.

S herečkou, kterou si Sheen vyhlédl ve filmech pro dospělé, strávil téměř rok a půl a hodlal si ji i vzít. Nyní mu Rossi nemůže přijít na jméno a ani během zmiňovaného rozhovoru si nebrala servítky a obvinila jej dokonce z plánování vraždy svého ex.

Charlie jí měl během jejich vztahu říkat, že chce zabít jejího exmanžela. Tehdy tomu ale údajně nevěřila a myslela si, že je jen naštvaný. Krátce nato ale našla SMS zprávy mezi ním a jeho prozatím nejmenovaným kamarádem, v nichž se prý domlouvali, jak jejího ex najít.

„Nebrala jsem ho vážně do doby, než jsem o týden později našla textové zprávy mezi ním a jeho kamarádem, kde si v podstatě domlouvali, jak na něj. Probírali, jak ho najít, a Charlie se ptal, zda mu může pomoci, že má takový problém a že by chtěl, aby můj exmanžel zmizel,“ uvedla Rossi, která poté prý onomu kamarádovi napsala, že pokud se něco stane jejímu bývalému, bude mít krev na rukou a že ví, jak s Charliem něco plánovali. Poté se prý mezi ní a Sheenem strhla potyčka.

Herec bude mít nejspíš před soudem co vysvětlovat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám