Hlavní obsah
Článek

Po soustředění semifinalistek České Miss, jehož se jako patronka účastnila, jsme Ivu Kubelkovou (46) potkali na klinice plastické chirurgie. Chce být snad krásnější než dívky, které se - stejně jako ona před dvěma desítkami let - dostaly do finále soutěže krásy?

"Myslím, že věk se nedá ošálit. Ohledně radikálních zákroků jsem velmi opatrná. Jsem příznivcem takových těch co nejpřirozenějších, které se dají v rámci moderní kosmetiky aplikovat. A to je právě na bázi odebrání krve, kdy se filtruje a pak se použije vlastní krevní plazma. Funguje to, pleť je neustále vypnutá a zmizely mi i některé problémy," vysvětlovala.

Iva má pocit, jako by teď jejím buňkám bylo osmnáct, stejně jako holkám, které se hlásí do Miss. A sama vzpomíná na dobu, kdy byla v soutěži, jen pozitivně. "Byla jsem v Miss opravdu hodně dávno, a ta doba byla úplně jiná. Média fungovala jinak, internet a sociální sítě neexistovaly. Dívky to mají o něco lehčí, mají šanci se něco přiučit, získat informace. Ale na druhou stranu je to větší stres, jsou pod větším tlakem, protože se dostávají do většího koloběhu akcí a reakcí. Ale já účasti v soutěži nikdy nelitovala a věřím, že ony taky nebudou," míní

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám