Hlavní obsah
Článek

Mateřské povinnosti Penélope Cruz (49) dočasně odklidily do ústraní, ale španělská kráska je opět připravena provokovat, což předvede v pokračování komedie Zoolander. Ben Stiller na natáčení s vnadnou kráskou rozhodně nezapomene.

Penélope Cruz už své tělíčko odhalila ve filmech Vanilkové nebe či Rozervaná objetí, ale poté, co založila rodinu s Javierem Bardemem, nastala v její kariéře pauza. Maminka čtyřletého Leonarda a dvouleté Luny se nyní k herectví vrací a opět předvede, že není žádná stydlivka.

Držitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu Vicky Cristina Barcelona dostala příležitost v komedii Zoolander 2, v níž ztvárnila postavu jménem Valentina. Penélope během natáčení předvedla sexy křivky v přiléhavé motorkářské kombinéze, ale u ní to naštěstí nezůstalo.

Ben Stiller totiž při psaní scénáře ke komedii z módního průmyslu pamatoval na provokaci a společně s Justinem Theoruxem do příběhu vložil scénu, při níž měl jedinečnou příležitost sáhnout si na jedny z nejobdivovanějších ňader světového šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám