Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to venku! Máme k dispozici první kousky z nové olympijské kolekce letních olympijských her pořádaných v Riu! Podívejte se, co si oblékla modelka Kateřina Votavová, která je tváří této nové olympijské kolekce. Oficiální partner českého olympijského týmu Alpine Pro přináší další překvapení - tyto první kousky si můžete zakoupit již teď!

Dámské triko EMILA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fanděte s námi v dámském olympijském triku EMILA! Dámské triko s krátkým rukávem patří do oficiální olympijské kolekce pro RIO 2016, která bude v celé své šíři oficiálně představena v květnu 2016. Tričko je vyrobeno z více jak 90% výběrové bavlny s příměsí elastanu. Díky tomu je velice příjemné na dotek a bude vám v něm pohodlně za každé situace. Výrobek je opatřen kvalitním výrazným potiskem na hrudi, boku a rukávech, což výrobku dodává moderní a svěží vzhled. Oblečení české olympijské výpravy patřilo v minulých letech k těm nejobdivovanějším z celého světa. Olympijská kolekce vyrobená pro RIO 2016 zcela jistě naváže na úspěchy svých předchůdkyň.

Pánské triko AILL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánské funkční triko s límečkem z oficiální olympijské kolekce vytvořené speciálně pro letní olympijské hry v Riu 2016. Triko AILL je vyrobeno z oblíbeného materiálu COOL-DRY, který se postará o vaši pohodu při každé příležitosti. Ať už se chystáte na procházku do přírody nebo jdete sportovat, triko AILL vám bude dobrým partnerem. Staňte se součástí fanouškovské základny českého olympijského týmu a fanděte s námi v oficiální OH kolekci oblečení od ALPINE PRO!

Unisex čepice KILIJA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní čepice vyrobená z pohodlného a vysoce funkčního materiálu patří do oficiální olympijské kolekce pro OH RIO 2016. Čepice je vhodná jak pro muže, tak i pro ženy. Tento výrobek určitě oceníte nejen v chladnějším počasí, kdy bezpečně ochrání vaši hlavu před větrem a chladem. Čepice je opatřena kvalitním líbivým printem a podpisem Emila Zátopka, který českou olympijskou kolekci pro olympijské hry v Riu zaštiťuje. Použité motivy budou vás a naše olympioniky provázet po celou dobu příprav a konání olympijských her v Riu 2016. Koupí tohoto výrobku dáte celému světu vědět, komu fandíte! A o to jde...

Dámské triko AILLA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské olympijské triko AILLA s krátkým rukávem a motivem kolekce pro olympijské hry RIO 2016. Tričko s límečkem AILLA je vyrobeno z oblíbeného a léty prověřeného materiálu COOL-DRY, který se postará o vaše pohodlí v každé situaci. Tento vysoce funkční materiál vyniká svou schopností udržet vaše tělo v suchu a optimální teplotě i při zvýšené fyzické aktivitě. Ukažte, že jste správný fanoušek a fanděte s námi našim sportovcům v oficiální olympijské kolekci oblečení od ALPINE PRO!

Olympijská kolekce 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Staňte se součástí fanouškovské základny českého olympijského týmu a fanděte s námi v oficiální OH kolekci oblečení od ALPINE PRO! Podívejte se na motivy kolekce, která bude součástí výpravy našich sportovců. Celá kolekce bude představena v květnu 2016, kdy o ní budeme informovat.

Další články

Načítám