Hlavní obsah
Článek

Odborníci žasnou nad rekordními čísly e-shopů. Nárůst tržeb je až o třetinu, obzvlášť v období Vánoc. Veliký rozkvět nastal zejména u zážitkových dárků - adrenalinových i těch relaxačních. Proto nepřekvapí, že si užívat začaly i celebrity, třeba slavný sportovní pár biatlonistka Gabriela Soukalová a badmintonista Petr Koukal, kteří si společně vyzkoušeli třeba jízdu tankem, nebo školu smyku.

Hity - bungee, větroň, škola smyku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co je mezi zážitky nejpopulárnější a má na Vánoce zaručený úspěch? Jednoznačně bungee jumping. Skákat se dá z jeřábu, z mostu, z televizní věže, nebo se můžete nechat vystřelit katapultem. Zažijete přetížení až 6 G, což je skutečně masakr. O něco klidnější je let větroněm, ale nenechte se zmást, na čtvrthodinu ve vzduchu s profesionálním pilotem budete vzpomínat do konce života. Taháky jsou i škola smyku, let balonem, vyhlídkové lety či simulátor volného pádu. Jestli chcete mít letos originálního Ježíška, neváhejte ani vteřinu.

Po čem muži touží?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ponožky a pyžama to tedy opravdu nejsou. Olympionik Petr Koukal, adrenalinový nadšenec, má kromě medailí na kontě i téměř desítku otestovaných zážitků a může vám poradit - jízda tankem, let větroněm, simulátor volného pádu či jízda Hummerem partnera nadchnou.

Novinky - flyboarding, úniková hra, autokros

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte, že už vás nic nepřekvapí? Jste na omylu. Znáte například flyboarding? Mašinka za stovky tisíc vás vynese nad vodu a vy můžete létat jako akční hrdina. Úniková hra je zase ideální pro partu kamarádů - zaklapnou se za vámi dveře a vy máte hodinu na to, dostat se přes tajemné místnosti. Auto-moto nadšenci si zase mohou vyzkoušet autokros, ti co nemají rádi bahno upřednostní nové typy luxusních sporťáků značek Ferrari, Lamborghini či Porsche.

100 Kč sleva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A tohle je nejpříjemnější část nákupu zážitků. Jestli vás nějaký zaujal, stačí zadat kód: welcome a sleva 100 Kč je vaše. Platnost zážitku trvá 1 rok. Vybírat můžete z kategorií auto-moto, voda, vzduch, adrenalin, sport, ale i relaxace a pobyty!

Další články

Načítám