Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Celebrity si potrpí na stále odvážnější módu, jaká jim zajisti pozornost i v největší koncentraci hvězd. Outfity s obřími výstřihy ovšem občas působí dojmem, že se až příliš šetřilo na materiálu.

V roce 2015 se našlo hned několik známých žen, jejichž záměrem bylo odhalit téměř celou hruď. Ve světě celebrit jde o nový trend, který se setkal s úspěchem bez ohledu na věk nositelek odvážných outfitů.

„Neúplné“ šaty oblékla například šestapadesátiletá Jackie St Clair na premiéru nové bondovky Spectre. Bývalá milenka slavného porotce televizních talentových soutěží Simona Cowella se tehdy na červeném koberci postarala o pořádný rozruch.

Mimořádně odvážný výstřih si dopřála i americká modelka s českými kořeny Amanda Cerny, jejíž dekolt na udílení MTV Europe Music Awards zastínil všechny hudební hvězdy. Stejně vyzývavě působila Ireland Baldwin na módní show značky Victoria´s Secret. Dcera slavného hereckého páru na přehlídce spodního prádla převedla, že se obejde bez podprsenky.

Provokativní výstřih dosahující až do pasu si mohla dovolit i nestárnoucí zpěvačka Jennifer Lopez (54) či herecká hvězdička Lea Michele. Další krásky, pro něž je slovo ostych neznámým pojmem, najdete v galerii.

Kdo je v outfitu s obrovským výstřihem nejlákavější?
Amanda Cerny
22,8 %
Jackie St Clair
6,6 %
Ireland Baldwin
5,7 %
Jennifer Lopez
12,3 %
Lea Michele
8,4 %
Jamie King
3,4 %
Erin Heatherton
40,8 %
Celkem hlasovalo 22814 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám