Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Hledáte parádní dáreček pro někoho speciálního? Chcete mu dopřát nevšední luxus? Nebo si jen chcete užít chladné dny zachumláni v heboučkých peřinách? Pak čtěte dál – bambusová nadílka je tu!

Bambusové povlečení: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti bavlně 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit – nikde jich nenajdete víc a za lepší cenu než na Bonatex.cz. A třeba se můžete nechat inspirovat ke koupi vánočního dárečku – luxusní povlečení se bude pod stromečkem krásně vyjímat.

Přepychová elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile svou postel obléknete do bílého hávu povlečení Elegance, ložnice získá zcela nový vzhled. Decentní kostkovaný vzor na krémovém podkladu, sametový vzhled a na dotek hebký a měkký materiál – to jsou vlastnosti, které si zamiluje každý, kdo umí ocenit nadčasový přepych. Bambusové vlákno vás zahalí do své hebkosti a vy už z peřin nebudete chtít nikdy vylézt.

Svěží design pro neotřelý vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi změnu? Potrpíte si na originalitu? Nedáte dopustit na přírodní barvy? Pak je pro vás bambusové povlečení Era jako dělané! Snoubí totiž úžasné vlastnosti bambusového vlákna a originální design, který jen tak neomrzí! Kombinace geometrických vzorů a přírodních motivů ve sladěných odstínech béžové a hnědé vnese do vaší ložnice harmonickou atmosféru. Atlasová vazba zajišťuje přirozený lesk vláken i skvělé termoregulační vlastnosti povlečení, které tak v létě chladí a v zimě krásně hřeje. Jen se zachumlat!

Jako pro princeznu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zlaté a krémové odstíny a luxusní vzhled povlečení Dimitra promění každou místnost v zámeckou komnatu. Přirozený lesk materiálu přidává povlečení na eleganci a díky fantastickým vlastnostem bambusového vlákna je povlečení vhodné opravdu pro každého. Ať už se do něj zachumlá kdokoliv, uchvátí ho hebkost, měkkost, prodyšnost a skvělé termoregulační vlastnosti. V létě bude povlečení příjemně chladit a během zimních nocí nenechá uniknout ani trošku tepla.

Nejen pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové vzory a motýlci v jemných odstínech potěší nejednu romantickou duši. I když bude za okny plískanice, povlečení Klebek se postará o to, že vaše ložnice jen pokvete. Ale krásný vzhled není to jediné, co toto povlečení nabízí! Je vyrobeno z bambusových vláken, takže je vhodné pro alergiky, eliminuje více než 70 % bakterií ze svého povrchu, absorbuje tělesnou vlhkost a zajišťuje dokonalou prodyšnost. A navíc je na dotek hebké a měkké jako samet. Co víc si od povlečení přát?

Další články

Načítám