Hlavní obsah
Článek

Když jsme se přišli podívat na nový klip natočený k filmu Padesátka režiséra Vojty Kotka (36), informace k němu byly trošku nepřesné. Kvůli filmu se totiž měla dát opět dohromady rozpadlá kapela Nigthwork, tedy kromě Vojty Dyka (38). Jak to doopravdy je, nám vysvětlil herec a člen skupiny Jakub Prachař (40).

"Je to tak, že zakladatel Nightworku Franta Soukup se zpěvákem Ezym Hýblem a jen částečně se mnou, protože jsem neměl moc času, dali dohromady písničku k filmu Padesátka. A protože jsme potřebovali název kapely, nazvali jsme ji Horal. Ale číst se bude francouzsky, bez H," začal Kuba.

"Takže kapela Horal vyprodukovala tenhle singl a uvidíme, jestli bude dál fungovat, jestli sebereme dostatek sil, abychom v rámci aktivit jednotlivých členů udělali něco dalšího, anebo skončíme jako kapela Premier, která byla taky autorem jednoho hitu Hrobař," vysvětloval.

Autory v rámci kapely jsou Ondřej Soukup (72) a Franta Soukup, členy Horalu jsou i další bývalí muzikanti z Nightworku, basák Jakub Antl a bubeník Ondřej Sluka. "Vojta Dyk neměl čas a Honza Maxián? Vzniklo to tak narychlo, že jsme mu asi nezavolali," svěřil Prachař.

I u kapely Lucie se říkalo, že jejich rozpad je definitivní, ovšem pány opět stmelily finanční nabídky a na pódia se vrátili. Proto nás zajímalo, zda to tak může být i s Nightworkem. "Myslím, že je to určitě definitivní. Ani peníze nemůžou rozhodnout," je si jistý Prachař.

Reklama

Další články

Načítám