Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) nepatří k herečkám, které by tvrdily, že jsou krásné a mladistvě vypadající jen díky genům. Její upřímnost je příjemně osvobozující. Když jsme se potkali na klinice plastické chirurgie, vypočítala, jaké zákroky už má za sebou. Mluvili jsme i o případné svatbě s jejím partnerem Michalem a její seriálové roli.

"Momentálně jsem tady proto, abych si nechala odebrat krev, z ní se odstředí plazma, což je to nejlepší z těla, a z toho mi udělají krém, který budu používat na všechno, kam to půjde. Ale nevím, kolik ho bude. Možná budu muset šetřit, anebo dát víc krve," smála se Alice, když jsme ji přirovnali k moderní Čachtické paní, která si místo krve panen vystačí se svojí.

"Byla jsem tady už po porodu Aličky, když jsem potřebovala zhubnout kila, která jsem nabrala v těhotenství. Tak jsem využila liposukce mražením. Mám dva císařské řezy a nad jizvou se dá těžko zhubnout, nahromadil se tam tuk, kterého jsem se potřebovala zbavit. Pak jsme byla na bělení zubů a na botoxu do čela," vypočítala.

Alice momentálně hraje v seriálu Bezdružice, který není kritiky zrovna příznivě hodnocený. Jí to ale nevadí. "Myslím si, že se v tom plno lidí našlo a líbí se jim to. Není to tak, že bych na kritiku kašlala, samozřejmě mě to mrzí, ale sama za sebe můžu říct, že jsem během účinkování v tomhle seriálu zažila největší legraci ve svém životě. Pokud bude pokračování, půjdu do toho znovu," přiznala.

Bavili jsme se i o soukromí. S mladším partnerem Michalem Topolem už žije Alice nějaký ten rok, rozumí si, společně vychovávají její dvě děti. Tak co nějaká ta svatba? "Bavili jsme se o tom, ale nevíme, jestli to není zbytečný krok. Je nám spolu dobře, máme se rádi, máme spolu klid. Možná by to bylo zbytečné. Já to tedy takhle vnímám, Míša se úplně nevyjádřil. Ale už jsem jednou vdaná byla a vím, co to obnáší, když se to nepodaří," svěřila Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám