Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popovídat si s komikem Lukášem Pavláskem o jeho prožívání vánočních svátků nebyla žádná legrace. "Mám to jako ostatní lidé, dáme si dárky, usmažíme kapra, co k tomu říct," krčil rameny komik.

Zastavili jsme se aspoň u těch dárků, protože se domníváme, že vzhledem k práci a náročným tanečním tréninkům má asi méně času na nakupování než jindy. "Čas si najdu, něco nakoupím, průběžně dokoupím a tak," řekl nám.

O to, co by rád dostal, si nepíše. "Ježíškovi jsem od dětství nepsal. Ale třeba mu zase napíšu," sliboval. Pak z něj ale vypadlo, že to tak úplně pravda není. "Většinou dostávám knížky. Čtu všechno, něco si koupím a něco dostávám. Píšu si seznam, co bych si chtěl přečíst," prozradil.

"Co jiného? Televizi, telefon, auto, peřiny, nábytek i co na sebe mám. Už nevím, co bych chtěl víc. Mám všechno, co potřebuju k životu," míní. A nepřál by si pod stromek titul vítěze StarDance? "Nevím, nemůžu to ovlivnit. Ale nejsem soutěživý. Od mala jsem vyhrávat nechtěl, to je moje vlastnost, že rád prohrávám," odpověděl.

Ve StarDance už se mu to ale může těžko povést. "Co vy víte, třeba ještě poslední budu," nadhodil a nás napadla jediná možnost, že by ho mohli diskvalifikovat třeba za to, že bere anabolika. "Třeba se to stane. Jsem rád poslední. Ti, co jsou poslední, vyhrají. Outsideři vždycky vyhrávají. To už říkal Charles Bukowski a vždycky se mi to líbilo," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám