Hlavní obsah
Článek

Poté, co o víkendu nečekaně vypadl z taneční show StarDance Leoš Mareš (47), se mezi fanoušky vzedmula obrovská vlna odporu k tanečnímu neumětelovi Lukáši Pavláskovi, který i přes opravdu hodně špatné taneční výkony neustále postupuje do dalších kol.

Diváci mu totiž pořád posílají hlasy, protože je jim populární Tydýt svou taneční neschopností svým způsobem sympatický. Některé komentáře byly k Pavláskovi opravdu kruté, a tak se ho rozhodl zastat jeho soupeř Radek Banga.

Ten pro Pavláska složil písničku na motivy songu Imagine od jeho oblíbeného zpěváka Johna Lennona. Na písničky od Beatles totiž Pavláskova tanečnice Lucie Hunčárová připravuje taneční choreografie.

„Celá situace kolem Lukáše Pavláska ve StarDance je natolik vyhrocená, že jsem se rozhodl i já k tomu něco oficiálně říct. Myslím, že to chce trochu nadhled. A jak jinak to provést než hudbou, kterou má Luky nejraději. P.S. Lukáši nevzdávej to!!“ vzkázal Pavláskovi Banga. A písnička má opravdu povzbuzující text:

„Imagine (v překladu představte si) Stardance bez Lukáše, nikdo mu nevěřil, že to dokáže, dopochodovat až do devítky, a teď si s ním nikdo nebere servítky, i přesto věřím, že ve vás je nějaká láska v Lukáše Pavláska,“ zpívá ve videu procítěně Banga a pokračuje: „Já netvrdím, že Lukáš umí tančit, ale proto přece nemusí všichni tak jančit, myslím, že nenávisti je ve světě beztak dost, ale chápu, že si lidi musí někde vybít zlost, i přesto věřím, že je ve vás nějaká láska v Lukáše Pavláska,“ pěje oblíbený zpěvák, který musel Tydýta opravdu dojmout. Na celou píseň se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám