Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci speciálního novoročního dvojitého vydání francouzské publikace časopisu Lui si na titulní stranu vybrali holandskou modelku Laru Stone (31), kterou lidé z módního průmyslu od počátku přirovnávají k o přesně půlstoletí starší Brigitte Bardot. A obálka zmiňovaného čísla nyní dokazuje, proč tomu tak je. Lara není francouzskému sexsymbolu 50. a 60. let jen podobná, je spíš jako její novodobý klon. Jednaosmdesátiletá věčná bojovnice za práva zvířat musí mít ze své následovnice radost.

Stylisté s úpravou po vzoru krásky z filmů A bůh stvořil ženu či Babetta jde do války neměli díky Lařiným rysům moc práce. Aby své čtenáře potěšili, zvěčnili majitelku jednoho z nejkrásnějších přírodních poprsí v šoubyznysu odhalenou. Stone ovšem sdílela na svém Instagramu cenzurovanou verzi, kde její hrudník není vidět. Páni navíc dozajista uvítají, že je modelka od letošního roku oficiálně nezadaná. V březnu se od svého manžela Davida Walliamse odloučila a v září podali žádost o rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám