Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roztleskávačky se během pauzy snaží zpestřit atmosféru zápasů například během basketbalu nebo amerického fotbalu. Své žhavé krásky, které rozproudí atmosféru v hale, však mají i v hokejové NHL.

A pokud se zrovna nejedná o pohledný hokejový zápas, nebo oblíbený tým fanouška zklame nečekanou prohrou, mohou si pánové v hledišti aspoň spravit chuť pohledem na takzvané ledové holky (ice girls).

Spoře oděné slečinky vtrhnou během pauzy na led jako velká voda a hlediště vře nadšením. Jak by také ne, když na sobě zásadně mají jen svůdnou mini a často se prezentují obrovskými výstřihy. Na ledě pak mají kromě všeobecného rozveselení fanoušků na starosti mimo jiné úklid plochy.

Pokud se taková sexy kráska sehne s lopatou dolů, kolikrát toho ukáže víc, než možná sama chce...Účel je ale splněn. Hala se baví i bez hokejistů na ledě. Jen škoda, že fanynky si moc neužijí, protože hokejisté mají své muskulatury schované pod chrániči a dresy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám