Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by vůbec nestárla! Marcela Holanová (72) celá kvete, i když by asi po roce rekonstrukce svého domu měla spíš šedivět a vypadat zlikvidovaně. Zpěvačka nás pozvala do svého domu, který už začíná zase vypadat k světu (za peníze, které získala v rámci majetkového vyrovnání s Karlem Šípem). Mrkněte na snímky!

„Už se tam dá bydlet, necítím se tolik na stavbě. Udělali jsme podlahové topení, podlahy, vymalovalo se a jako správná žena jsem jako do první místnosti nejvíc investovala do koupelny. Jsem s ní strašně spokojená,“ chlubí se Marcela.

Zdaleka však prý nemá hotovo. „To je práce tak na dva roky. Neovlivním to. Souvisí to s počasím, s tím, jak mají čas řemeslníci, bez kterých si rekonstrukci už ani nedokážu představit, také jsem samozřejmě během prací narazila na lumpy. Je to běh na dlouho trať,“ krčí rameny smířeně Holanová.

Tu jsme zastihli na cestě do Itálie, kde bude desátého prosince zpívat na zápase tamních a českých hokejistů. „Nepůjde jen o práci, zároveň si to za odměnu udělám i odpočinkové,“ dodala zpěvačka, kterou čekají 14. a 19. prosince dva vánoční koncerty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám