Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ať už se Nicki Minaj (41) na pódiu natočí z jakékoliv strany, v publiku se vždy najdou obdivovatelé, kteří jsou při pohledu na její tělo v euforii. Žensky tvarovaná zpěvačka, která dnes slaví 33. narozeniny, toho už stačila ukázat opravdu hodně.

Vlezlé hity Nicki Minaj si získaly spoustu fanoušků po celém světě, ale nebýt jejích výrazných křivek, sotva by se stala hudební ikonou. Rodačka z karibského Trinidadu totiž pro popularizaci oblých tvarů udělala ještě více než Kim Kardashian (43).

Siluetu ve tvaru přesýpacích hodin Nicky ráda zdůrazňuje v těsných outfitech, které obepínají její výrazné křivky. Obdařená zpěvačka se může pochlubit nejen napěchovaným dekoltem, ale také objemnou zadnicí, která dostává na jejích koncertech značný prostor.

Zatímco obří vnady jsou dílem přírody, k pozadí si zpěvačka nejspíš pomohla silikonovými implantáty. Nicki sice zásah odmítá přiznat, ale existují fotky, na nichž se její zadnice chová poněkud nepřirozeně. Oblá zpěvačka ovšem odpůrce ignoruje a své horní i dolní přednosti neustále vystavuje na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám