Hlavní obsah
Článek

Včera krátce po druhé hodině odpolední vyjela záchranná služba na adresu domu Ivety Bartošové (†48) z důvodu údajného pokusu o sebevraždu. Zpěvačka skončila v jedné pražské nemocnici. Připravila si totiž smrtelný nápoj smíchaný z několika prášků s alkoholem. Člověkem, který jí zřejmě zachránil život, byla chůva jejího syna Artura Daniela Jevtičová.

„Iveta mi volala asi kolem druhé hodiny odpoledne. Vyluzovala jen takové prapodivné zvuky. Nešlo z toho vůbec pochopit, proč volá. Nemohla vůbec mluvit. Věděla jsem, že je zle a že za chvíli už nemusí být mezi živými. Musela jsem okamžitě jednat,“ řekla Blesk.cz Jevtičová.

Přivolaní záchranáři našli zhroucenou zpěvačku v koupelně. Byla psychicky na dně a v ruce svírala léky.

„Okamžitě jsem zavolala sanitku a policii, aby se záchranáři mohli k Ivetě do domu dostat,“ pokračovala Dana Jevtičová. „Cítila jsem, že je Iveta ve stavu, ve kterém je ke smrti jen krůček. A to bych nepřežila a nadosmrti si to vyčítala. Ivetu a Artura (27) mám opravdu moc ráda.“

Zpěvaččin vztah s hrabětem Domenicem Martuccim prochází podle jistých zdrojů velkou krizí. „Mají krizi. Chvilku ho Iveta chce a pak zase ne.“ Jevtičová má na Itala pořádný vztek. „Kdyby si nehrál na záchranáře a nechal už dříve Ivetu léčit doktory, nemuselo se tohle stát. „Jsem ráda, že jsem se tu sanitku odvážila zavolat. Vím, Iveta se bude moc zlobit. Jsem ale přesvědčena, že jsem jí zachránila život a Arturovi mámu. Bylo by to hrozné, kdyby se vrátil z tábora a maminka by nebyla,“ dodává Jevtičová. Artur Štaidl je v současné době na hudebním táboře. Doufejme, že se zpěvaččin stav zlepší a že nabude elánu do života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám