Hlavní obsah
Článek

Anna Polívková (44) se poprvé představila divákům Divadla Na Jezerce. Oblíbená komediální herečka zářila na premiéře komedie Evžena Bočka Poslední aristokratka, kterou režíroval Arnošt Goldflam.

Na premiéru své dcery se přišla podívat i její maminka, herečka Evelyna Steimarová (70), jež svou dceru, kterou má s Bolkem Polívkou (74), v zákulisí hned pochválila. Evelyna Steimarová žila kromě Polívky i s dalšími známými osobnostmi z umělecké branže. Vdaná byla za herce Ladislava Freje (82) i textaře Zdeňka Rytíře (†69).

A aby toho nebylo málo, Steimarová byla v šedesátých letech přítelkyní Karla Gotta (†80). Mistr se tehdy do jedné z našich nejpohlednějších hereček zakoukal na pražské konzervatoři, když mu bylo třiadvacet let, a prožil s ní vášnivý roční vztah.

Aničku Polívkovou na premiéře podpořil i její poněkud zarostlý přítel Michal Kurtiš (26), jenž měl v divadelní hře na starosti taneční choreografii, a tak s Polívkovou opět spolupracoval, na což je zvyklý ze StarDance. Oblíbenou taneční soutěž před dvěma lety společně vyhráli a během ní se do sebe zamilovali.

Reklama

Další články

Načítám