Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) těžce nese nečekané vyřazení ze StarDance. A my se mu vůbec nedivíme, protože tvrdě trénoval a na rozdíl od tanečního neumětela Lukáše Pavláska se na jeho výkony po boku krásné Kataríny Štumpfové dalo opravdu dívat.

Diváci však rozhodli jinak, a tak Mareš poprvé po několika týdnech v pondělí nenastoupil makat do tělocvičny, aby nacvičil nové taneční choreografie, ale jen smutně bloumal po chodbách České televize.

„Jsem v budově ČT, ale nemám taneční trénink. Připadám si jako pes profesora Pavlova, kterému rozsvítili červené světlo a nepřinesli žrádlo,“ trefně glosoval své momentální rozpoložení na sociální síti moderátor, který patřil k černým koňům soutěže a jeho taneční kreace kladně hodnotila i porota.

Kvůli úspěchu v soutěži dokonce načas sekl se zhýralým životem a všechno podřídil neuvěřitelné tréninkové dřině. Ač se do vysněného finále nedostal, stydět se za své výkony určitě nemusí.

Reklama

Další články

Načítám