Hlavní obsah
Článek

Před třemi lety získala Tereza Fajksová (34) na mezinárodní soutěži krásy Miss Earth na Filipínách titul nejkrásnější tělo planety. My se ujistili, že se za tu dobu nic nezměnilo, možná jen k lepšímu, když jsme spolu s ní vyrazili do wellnessu v luxusním hotelu v Jasné v Nízkých Tatrách.

"V tuhle chvíli se vám to možná jenom zdá, protože jsem celý den vůbec nic nejedla. Ale tenhle recept bych asi s čistým svědomím nikomu doporučit nemohla," řekla Super.cz křehká blondýnka, která na rozdíl od mnoha kolegyň z branže nepodlehla trendu chirurgického vylepšování.

"Mám pocit, že modelky tloustnou i ze vzduchu, který pro nás zřejmě obsahuje hodně kalorií. Ale asi je důležité posilovat, plavat a vůbec dělat nějakou fyzickou aktivitu, třeba lyžovat. Nikdo není dokonalý, sama mám nějaké problematické partie," doplnila Tereza, která na svazích Chopku proháněla snowboard.

"Vím, že se teď zase nějak rozmohlo zvětšování prsou, jako by se z toho stal trend. Ale já si asi vystačím s dobrou push-upkou, ostatně i tyhle plavky ji mají. A plastika? Možná po dětech, úplně to nezavrhuju," svěřila Tereza, která střídavě v modelingu pracuje v Česku i v blízkém zahraničí. "Modeling mne živí z devadesáti procent, do toho studuji mezinárodní vztahy na univerzitě v Brně a pracuji jako projektový manažer pro nadaci Život s demencí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám