Hlavní obsah
Článek

Když si Simona Krainová (51) může vybrat, kam pojede na dovolenou, obvykle zvolí moře. Ale ani hory jí nejsou cizí, jak jsme zjistili v Nízkých Tatrách, kde se na svazích cítila jako ryba ve vodě. "Dřív jsem hodně lyžovala, ale od té doby, co mám děti, jsem na sebe opatrnější," svěřila modelka, která vyzkoušela aspoň sáňky.

K tomu, aby si nedávno zlomila nohu, ovšem ani lyže nepotřebovala. "To prý byla únavová zlomenina. Nic vážného, jen ta tenčí kost v lýtku, a zjistilo se to až za několik týdnů, myslela jsem, že je to jen zánět šlach a šla jsem s tím i přehlídku. Srostlo mi to samo, hned tak se ničím nenechám porazit," smála se.

"Na hory už se jezdím spíš jen dívat a užívám si to z druhé strany, v takovém rekreačním modu. Spíš se dívám na děti, protože už je začínáme zvykat na lyže, i když jsme s Karlem spíš na moře, pláž a teplo. Po horách ale jezdíme také často, hodně času jsme trávili vedle ve Vysokých Tatrách. Jsem překvapená, jak krásně je i tady v Jasné. O tomhle místě jsem samozřejmě věděla, ale netušila jsem, že je to až takové. I na fotky, které jsem postovala na stránky, mi mnozí reagovali, zda jsem se nevyfotila u fototapety," smála se.

"Mám pocit, že jsem tady za dva dny načerpala stejně energie jako za dva týdny u moře. A letos zimní dovolenou u moře asi vynecháme a vrátíme se sem aspoň na týden i s dětmi, které jsem nemohla vzít, protože Max má virózu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám