Hlavní obsah
Článek

Fanoušci SuperStar už mají jasno. Před několika málo okamžiky zaznělo jméno vítěze letošní řady soutěže. Diváci svými hlasy vysadili na samotný trůn Emmu Drobnou (21) z Nového Mesta nad Váhom. Těsně pod vrcholem tak zůstal stát osmnáctiletý Štěpán Urban z Uherského Hradiště. Právě tato dvojice po vyřazení třetího superfinalisty Pavola Kovalička bojovala o titul SuperStar 2015.

V nedělním závěrečném večeru zazpívala zmiňovaná trojice vánoční písně a následně písně vybrané diváky. Ti pro Emmu Drobnou zvolili Toxic od Britney Spears, pro Štěpána Urbana Dancing In The Dark Bruce Springsteena a pro Pavola Kovalička More Than Words od kapely Extreme. Nakonec ještě od dvojice nejlepších Emmy se Štěpánem zazněly písně Best Of, tedy takové, které samotní účinkující považovali za svou nejzdařilejší ze všech finálových vysílání.

Naposledy mohli také diváci spatřit na pódiu všech osm superfinalistů pohromadě. Jako vánoční překvapení si společně přichystali hymnu soutěže zvanou Příběh nekončí. Píseň, jež zazněla v SuperStar již v roce 2009, pochází z pera jednoho z porotců Pavola Habery. Ten zároveň ke konci večera poprvé v historii soutěže vystoupil se svou kapelou Team.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám