Hlavní obsah
Článek

Krásná herečka Aneta Vrzalová usedla v porotě soutěže krásy, a i když by z fleku mohla na přehlídkové molo vyrazit také, ona sama se na to necítí. Říká, že na to nemá postavu. "Modelky jsou štíhlé, mají hubené postavy. Já nejsem tlustá, ale do modelingu úplně nepatří svaly," řekla Super.cz Aneta, která denně dře ve fitku, cvičí také doma a chodí sedmkrát týdně běhat.

"Mám kvůli cvičení hodně svalnatá stehna. Mně se to ale líbí, takže cvičit budu dál," prozradila Vrzalová, která zasedla v porotě soutěže krásy mladých dívek Miss Junior. Sama v soutěži krásy nikdy nebyla, ale její rodiče to mrzelo.

"Ambice rodičů byly, chtěli, abych šla do Miss či nějaké modelingové agentury, ale já jsem vždy tíhla k divadlu," dodala Aneta, která momentálně hraje především v muzikálu Děti ráje, nedávno také dotočila pohádku Čertův švagr, kde bude hrát dvojroli čerta i princezny.

A kde bude slavit příchod Nového roku? "Chtěla jsem silvestra trávit na horách, ale nakonec budu hrát Děti ráje v Bobycentru, bude to, myslím, zajímavější, hrozně se na to těším. Máme pro diváky připravených spoustu fórů, budou s námi na jevišti hosté, které neprozradím, a myslím, že to bude stát za to," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám