Hlavní obsah
Článek

Je to absolutní taneční antitalent, snadněji by se patrně naučil za týden všechny jazyky světa, než aby za století zvládl alespoň obstojně základy společenského tance. A to je důvod, proč mu zvlášť po sobotním šokujícím vypadnutí moderátora Leoše Mareše (47) ještě větší řada diváků nemůže přijít na jméno!

Mareš totiž kolem sebe před soutěží vypouštěl kouřovou clonu ve stylu, že je hrozný netanečník a že bude dělat téměř ostudu, aby pak všechny velmi příjemně překvapil tím, jak makal a dával do tance všechno. Jeho výkon i poslední večer v soutěži byl asi miliónkrát lepší, než ten Pavláskův, takže není divu, že byl zdrcený, zklamaný a leskly se mu oči.

„Strašně jsem toužil ty tance natrénovat lépe, ale nepodařilo se mi to. Dal jsem tomu všechno, bohužel to nestačilo. Ostatní byli prostě lepší,“ svěřil se nám Leoš druhý den po vyřazení.

Pavlásek je rázem pro mnoho lidí ještě víc nepochopitelnou postavou. On sám se brání tím, že jde stále o zábavnou soutěž a ne odbornou taneční, a že by rozhodnutí diváků neposlat ho domů měli jeho odpůrci respektovat.

Leoš neúspěch řádně zapil.

„Po přenosu jsem šel s týmem a štábem na pivo. Byli na mě všichni moc hodní. Poděkoval jsem jim a ve tři čtvrtě na dvě ráno jsme šli spát,“ prozradil, jak se vyrovnával s koncem v taneční soutěži.

Že neměl končit, si myslí i naši čtenáři. V hlasování, jehož se v době uzávěrky článku zúčastnilo přes 113 tisíc lidí, jich 83 procent jeho vyřazení odmítlo jako nespravedlivé.

„To je neuvěřitelné, co se děje, moc si toho vážím,“ dodal Mareš. Ten sám ale rozhodně bude proti vlně odporu vůči nemotornému kolegovi. „Lukáš Pavlásek byl vtipnější,“ řekl smířeně po osmém finálovém večeru.

Jak podle vás Pavlásek ve StarDance VII dopadne?
Vypadne hned v příštím kole
37,6 %
Soutěž vyhraje
50,8 %
Skončí třetí
6,3 %
Dostane se na stříbrnou pozici
5,3 %
Celkem hlasovalo 107040 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám