Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestiletá fenka Bella přežila opravdu hrůzostrašně vypadající zranění. Když chránila své teritorium na zahradě u domu svého pána, kam se snažil vloupat zloděj, málem přišla o život. Bezcitný zločinec nechtěl, aby na něj Bella upozorňovala štěkotem, a tak se jí chtěl zbavit. Vrazil jí nůž s dlouhou čepelí přímo mezi oči, a to pořádně hluboko. Pes jako zázrakem celou událost přežil bez jakýchkoli trvalých následků.

Majitel fenky Vernon Swart nemohl uvěřit, když uviděl pobíhat svého psa bezstarostně s kudlou zabodnutou v hlavě. Celý incident se udál téměř před týdnem ve městě Stellenbosch v Jihoafrické republice. Všímaví Swartovi sousedé mu zavolali, že zahlédli někoho na jeho zahradě, jak se snaží dostat do domu. Když si zloděj všiml, že o něm sousedé vědí, utekl. Pak si Swart uvědomil, že jeho Bella pobíhá po ulici s nožem v hlavě.

„Nemohl jsem tomu uvěřit, když jsem ji viděl. Asi ani nevěděla, že se jí to stalo. Je to absurdní, protože to muselo být nějakých 10 centimetrů uvnitř její hlavy. Nechápu, jak to mohla přežít,“ přiznal majitel.

Swart s Bellou ihned navštívil veterináře. Když čekali na operaci, muž ještě stačil udělat několik snímků Belly. Jednu společnou pak poslal na mobil své manželce, která se domnívala, že se jedná o nějaký špatný vtip. Vše naštěstí dobře dopadlo. Nůž byl z fenčiny hlavy vyjmut a rána byla sešita několika stehy.

Případem se zabývá i policie, která spolu se Swartovými doufá, že se pachatel najde díky otiskům prstů na noži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám