Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Adamce (76) Jana Adamcová (52) radši už chotě ke sporáku nepouští! Zažila totiž, když se snažil péct cukroví, a dopadlo to tak, že by ho nejedl ani hladový podvraťák!

Adamcová připravuje vždy čtyři druhy cukroví, jednou ale plánované pečení překazilo pozvání od kámošky do divadla. Adamec se rozhodl, že svou ženušku překvapí. A povedlo se mu to, jen jinak, než zamýšlel.

„Pustil se do toho společně s mým tátou a všechno probíhalo fantasticky až do momentu, kdy začali obalovat vanilkové rohlíčky. Místo moučkového cukru totiž manžel použil na pohled stejnou, ale chuťově zcela jinou surovinu. Byla to buď jedlá soda, nebo škrob. Každopádně byly rohlíčky absolutně nepoživatelné,“ vzpomínala na setkání známých maminek sympatická moderátorka, která se ale nenechala rozhodit a brala to s nadhledem.

Rozčiluje ji prý jen to, když na ni mluví najednou víc lidí. To si pak umí prásknout do stolu. „Stává se to často doma. Zasáhnu a všichni se zklidní. Jinak mě ale skoro nic nenaštve. Pomáhají mi na to asi i přírodní pilulky na dobrou náladu,“ dodala Jana, která podobné šetrné přípravky používá i ve chvílích, kdy se nedostavuje spánek a nezabere osvědčená četba knih.

Reklama

Další články

Načítám