Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek v časných ranních hodinách se v Hot Springs v Arkansasu odehrála tragická autonehoda, během níž přišel o život Chris Carney, manžel herečky Tiffany Thornton. Pětatřicetiletý Carney, jenž byl zároveň otcem jejich dvou synů, i jeho spolujezdec Ezekiel Blanton podlehli po nárazu do vzrostlého stromu četným zraněním. Na místě byli prohlášeni za mrtvé.

Devětadvacetiletá herečka, která proslula převážně jako hvězda dětské televizní stanice Disney Channel, v sobotu na svém Instagramu sdílela svatební fotografii z roku 2011 s dojemným rozloučením s mužem svého života, v němž jej popsala jako nejúžasnější osobu, kterou kdy měla to štěstí poznat. Své vyznání zakončila slovy: „Byl to NEJLEPŠÍ otec mých dětí, kterého jsem mohla mít, neskutečně milující a citlivý manžel, skvělý bratr a úžasný syn. Děkuji za vaše modlitby pro naši rodinu.“

Zdrcená Tiffany, které okamžitě prostřednictvím sítě začali kondolovat fanoušci a herečtí kolegové včetně její kamarádky ze seriálu Sonny ve velkém světě Demi Lovato, zůstala po tragické události sama na tříletého Kennetha a rok a půl starého Bentleye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám